0
Kedvenceim

A legjobb ár garanciája

Nagyon egyszerű! Garantáljuk Önöknek a piacon megtalálható legalacsonyabb árakat.

Minden olyan szállásfoglalásra, amelyet az Adria24.hu rendszerében bonyolítanak le, garantáljuk Önöknek az interneten foglalható szállások legalacsonyobb árát.

Abban az esetben, ha bárhol - beleértve a www.adria24.co.uk oldalt is - alacsonyabb árat találnak, mint amennyiért Önök a szállásfoglalást befizették és a foglalástól számított 7 napon belül kapcsolatba léptek velünk a foglalásuk árkülönbözetével kapcsolatosan, mi biztosítjuk Önöknek az alacsonyabb árat.

Az árgaranciát a következőképpen tudják érvényesíteni:Küldjenek egy e-mailt a service@adria24.com címre, vagy hívják fel vevőszolgálatunkat a +36 (1) 999-1345-ös telefonszámon, és egyeztessék az adatokat a foglalásukat illetően.

A legkedvezőbb árakra vonatkozó garancia – feltételek

 • Abban az esetben, ha ugyanarra az épületre, szálláshelyre, vendégek számára és a tartózkodás időtartamára bármely web oldalon a mi általunk nyújtott foglalási árnál alacsonyabb szállásfoglalási árat találnának, árunkat ugyanilyen mértékben csökkentjük.
 • Ezen garancia azon árra vonatkozik, mely magába foglalja az összes egyéb költséget (ÁFA, a kiszolgálási költséget, a tartózkodási illetéket…)
 • Csak azon árakat hasonlíthatjuk össze, melyek a web oldalakon vagy a katalógusban találhatók meg. Az egyedi árengedményeket nem vesszük figyelembe.
 • A legkedvezőbb árakra vonatkozó garancia nem vonatkozik a szolgáltatásokat magukba foglaló ajánlatokra. A «szolgáltatásokat magukba foglaló ajánlatok» címszó alatt azt értjük, amikor a szállás, csak a nyújtott szolgáltatások egy bizonyos része, s ehhez még egyéb szolgáltatások is társulnak.
 • A legkedvezőbb árakra vonatkozó garancia nem vonatkozik a nyilvánosan közzé nem tett árakra, illetve azon árakra, melyeket nem lehet nyilvánosan megtalálni, mint például a cégek vagy csoportok számára felajánlott árak, a kongresszusok szervezésére vonatkozó árak, illetve bármely más árak, melyet meghatározott csoportok részére ajánlottunk fel, s melyek a nyilvánosság számára nem hozzáférhetők.
 • A legkedvezőbb árakra vonatkozó garancia szintén nem vonatkozik a priceline.com, hotwire.com vagy bármely más web oldalon közzétett árakra, melyek a vendégeknek azon lehetőséget nyújtják, hogy maguk válasszák ki az épület kategóriáját, de a szállásfoglalás visszaigazolása előtt nem tudhatják meg a szállás elnevezését.

Árgarancia

Az Adria24.hu kínálja a a legkedvezöbb árú szálláslehetőséget. És ezt garantáljuk!

Abban az esetben, ha kedvezőbb áron találnak szállást, visszatérítjük Önöknek az árkülönbözetet.
Bövebben.

Miért érdemes az Adria24.hu-nál szállást foglalni?

 • Több mint 15.000 ajánlat

  Az Adria24.hu az egyik legnagyobb online utazási iroda, amely horvátországi szálláshelyek foglalásával foglalkozik.

 • Garantáltan a legkedvezőbb ár

  Ajánlatainkban garantáljuk Önöknek a legkedvezőbb árakat!

 • Vevöink elégedettsége

  Vevöink több mint 98 %-a elégedett az általunk nyújtott szolgáltatással és rajtunk keresztül foglalna szállást.

Foglaljon bizalommal szállást az Adria24.hu- val!

Biztonságos fizetés PayPal-lel! American Express Visa MasterCard GiroPay via PayPal Electronic money