0
Kedvenceim

Rólunk

Ha kellemes kikapcsolódásra vágyik, akkor az Adria24.hu az Ön partnere. Ha Ön egy tengerparti nyaralást vagy akár csak egy hétvégi pihenést tervez, forduljon bizalommal hozzánk, hisz az Adria24.hu személyre szabott ajánlatokkal várja Önt.

On-line utazási irodánk Horvátország igazi specialistája. Színes palettánkról Ön több mint 4000 horvátországi létesítményből és több mint 15.000 ajánlatból választhat. Nálunk mindenki megtalálja a számára legideálisabb nyaralási formát kedvező áron, legyen ez apartman, hotel, kemping vagy éppen üdülő, melyek nagyobb csoportok számára is bizalommal ajánlunk. Amennyiben vitorlást kíván bérelni, illetve egy adriai körutazásra vágyik, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk ennek a megszervezésben is.      

Az Adria24.hu egy családi vállalkozás, amelynek munkatársai több mint 20 éves idegenforgalmi tapasztalattal rendelkeznek. Vállalatunk töretlenül növekszik, amit az is bizonyít, hogy már több mint 30 szakembert foglalkoztatunk, akik a legjobb online szolgáltatásokat nyújtják Önöknek. Irodáink Németországban, Münchenben és Horvátországban-Rijekában találhatóak meg.